Домашня піца — найкраща закуска на будь-який випадок. Якщо ви очікуєте гостей або просто хочете здивувати своїх близьких, то саме час відправитися на кухню та озброїтися посудом. У приготуванні смачної піци вам допоможе рецепт зі статті. Просто дотримуйтесь покрокової інструкції і приготуйте зазначені інгредієнти. До слова, в начинку можна додавати улюблені овочі на ваш смак. У рецепті немає нічого складного, тому піца повинна вийти дуже смачною та ароматною.
Піца з куркою і печерицями, інгредієнти:
- основа для піци - 1 шт;
- кріп - 4 гілочки;
- куряче філе - 1 шт;
- оливки - 6 шт;
- часник - 1 зуб;
- червоний лук - 1 шт;
- сир Пармезан - 150 г;
- печериці -5 шт;
- оливки - 6 шт;
- кукурудза-100 г;
- помідори - 2 шт;
- кетчуп - 120 г;
- майонез - 40 г;
- приправа для піци-5-8 щіпок;
- чорний перець — на смак.
Етапи приготування
- Підготуйте всі інгредієнти. Овочі добре промийте і очистіть від лушпиння. Куряче філе з грибами теж потрібно промити та обсушити.
- Основу для піци можна відразу покласти на деко, але попередньо застеліть його папером і змастіть маслом.
- В окремій ємності змішайте 5 ложок кетчупу і дві майонезу. Для аромату присипте все чорним перцем і додайте готову приправу для піци. Додавати можна на свій смак, чим більше, тим смачніше і ароматнішою вийде піца. Накришите кріп і також додайте в ємність. Залишається тільки видавити зубчик часнику і добре все разом перемішати. Ви отримаєте рожевий соус.
- Змастіть приготованим соусом основу.
- Тепер переходите до начинки. Її можна розміщувати в будь-якому порядку, але намагайтеся, щоб інгредієнти були перемішані між собою.
- Куряче філе потрібно відварити до повної готовності. Цей процес займає близько 20 хвилин.
- Куряче філе рекомендується нарізати маленькими кубиками. Подрібніть червону цибулю, помідори наріжте тоненькими кружальцями, а оливки розріжте навпіл. Печериці краще нарізати тонкими пластинками.
- Викладіть нарізані інгредієнти на поверхню з соусом і не забудьте посипати верхівку кукурудзою.
- Поставте піцу в духовку і встановіть температуру 200°C. Час приготування становить близько 20 хвилин. Натріть сир і дістаньте піцу за 5 хвилин до готовності. Засипте верхівку тертим сиром. Також посипте зверху перцем для аромату.