Піца з куркою є смачним та традиційним варіантом, який подобається всім. Фактор народної любові до піци полягає у простому процесі приготування. Також під час створення страви можна впроваджувати свої смакові вподобання.

Як приготувати курку для піци - фото 1

Щоб приготувати начинку для піци, використовуйте куряче філе. Враховуючи те, що за час випікання піци воно не встигає приготуватися, його потрібно попередньо відварити. Для цього до 1 літра води кладуть лавровий лист, чорний і запашний перець горошком. Потім додати сіль до смаку, закинути філе і варити протягом 15-20 хвилин. Після приготування охолодіть його і наріжте дрібними шматками або вручну розберіть на волокна. Куряче філе готове до використання!

Інші варіанти приготування курки для піци

Приготувати куряче м'ясо перед викладанням на піцу можна іншими способами. Сюди входять:

  1. Нарізане дрібними кубиками та обсмажування на олії разом з сіллю, перцем, приправою; до золотистості.
  2. Подрібнення курки на дрібні шматочки та обсмажування до майже повної готовності.
  3. Обсмажуємо філе з часником, зеленою цибулею протягом 5 хвилин. Після зменшення вогню додаються 2 столові ложки арахісової суміші, перемішати з філе та зняти з плити.
  4. Обсмажування попередньо посоленого та поперченого філе з прованськими травами на сильному вогні протягом 3 хвилин з кожного боку. Після цього зменшується вогонь і сковорода накривається кришкою – обсмажування триває ще 12 хвилин.
  5. Нарізання курячої грудки тонкими слайсами та викладання безпосередньо на тісто для піци.
  6. Пропускання курячого філе через м'ясорубку з додаванням яйця, солі, борошна, перцю та сушеного часнику. Викладання суміші тонким шаром на тісто.
  7. Змішування курячого філе, нарізаного кубиками з пасткою тикка та йогуртом для маринування в холодильнику протягом 1 години. Готувати курку на грилі близько 10 хвилин.

Кожна господиня підбирає ідеальний рецепт, щоб подарувати сім'ї смачну та ароматну страву. Завдяки різноманітності можна щодня дивувати рідних новими смаками піци.

З чим поєднувати курку в піці

Для того щоб готувати різні начинки з куркою для піци, слід знати, з чим її можна і потрібно поєднувати:

  • солоні огірки, цибуля;
  • ковбаса;
  • кольорова капуста;
  • шпинат;
  • груши;
  • бекон;
  • броколі;
  • баклажани;
  • рукола;
  • персики;
  • гриби;
  • помідори;
  • ананаси.

Простою і швидкою є начинка з помідорами. Для цього готове філе викладається на тісто, додається сир, потертий на великій тертці та додаються помідори, нарізані кружальцями.

Якщо Ви любитель незвичайних та оригінальних смаків, тоді підійдуть начинки з застосуванням фруктів, таких як груши, яблука, персики, ананаси та інші. Вони сподобаються справжнім гурманам.

Як приготувати курку для піци - фото 2

Домашня піца є суцільним задоволенням. Тим більше, що готування не займає багато часу та сил. Поєднання курки з різними продуктами дозволяє постійно експериментувати, створюючи начинки для піци. Не бійтеся куштувати щось нове і готуйте з задоволенням! Піца – універсальна їжа, тож сподобається всім.