Домашня піца з м'ясною основою стане прекрасним частуванням для всієї родини. Завдяки різноманітності інгредієнтів вона виходить не тільки смачною, але і дуже ситною. Доповненням до начинки стає хрустке і повітряне тісто, яке просто тане в роті. Список інгредієнтів можна розширювати на свій розсуд, наприклад, додавати улюблені овочі. З рецептом впорається навіть недосвідчений кулінар, досить купити інгредієнти та братися до готування.
М'ясна піца під сиром:
- яловича вирізка-200 г;
- часник - 1 зуб;
- помідори - 1 шт;
- сир Гауда - 180 г;
- кріп-6 гілочок;
- салямі - 150 г;
- червоний лук - 1 шт;
- маслини-6 шт;
- томатна паста-180 г;
- борошно-400 г;
- дріжджі-5 г;
- молоко - 240 мл;
- цукор - 15 г;
- приправа для піци-10 щіпок;
- приправа для м'яса-10 пучок;
- чорний перець - 7 пучок.
Приготування піци
- Спочатку потрібно зробити тісто. Для цього молоко необхідно прогріти до кімнатної температури та влити в ємність. Додати дріжджі, цукор і пару щепоток солі. Влийте ложку олії та додайте половину борошна. Ретельно замішайте вміст і повільно засипте решту борошна, постійно помішуючи тісто. У ньому не повинно залишитися борошняних грудочок, тому замішати потрібно якомога ретельніше.
- Зробіть з тіста кульку, яка повинна вийти досить м'якою. Накрийте її рушником або помістіть разом з ємністю в пакет і залиште на 60 хвилин в досить теплому місці.
- Заздалегідь промийте всі овочі та приберіть шкірку.
- Яловичину з часником перейдіть через м'ясорубку, цибулю подрібніть до кубиків і викладіть на сковороду. Посипте приправою для м'яса і додайте кілька щіпок чорного перцю. Обсмажуйте близько 5 хвилин, а потім додайте томатний соус, готову приправу для піци та для м'яса. Перемішайте все разом і мніть близько 3-х хвилин. Ця суміш стане основою.
- Коли підійде час, тісто потрібно розкачати в круглу форму на робочій поверхні, попередньо присипавши її борошном.
- Деко змастіть маслом і злегка присипте борошном. Викладіть тісто і надайте йому вручну відповідну форму.
- Викладіть суміш з томатного соусу і м'яса і розподіліть по поверхні.
- Засипте перший шар половиною тертого сиру.
- Салямі з помідорами наріжте тонкими кружальцями та викладіть зверху.
- Додайте маслини, які потрібно розрізати навпіл. Верхівку засипте сиром, що залишився.
- Посипте піцу дрібно нарізаними гілочками кропу і додайте трохи чорного перцю.
- Залиште піцу на 15-20 хвилин. Температура приготування повинна становити 200-210°C.