Рецепт м'ясної піци під сиром - фото 1

Домашня піца з м'ясною основою стане прекрасним частуванням для всієї родини. Завдяки різноманітності інгредієнтів вона виходить не тільки смачною, але і дуже ситною. Доповненням до начинки стає хрустке і повітряне тісто, яке просто тане в роті. Список інгредієнтів можна розширювати на свій розсуд, наприклад, додавати улюблені овочі. З рецептом впорається навіть недосвідчений кулінар, досить купити інгредієнти та братися до готування.

М'ясна піца під сиром:

  • яловича вирізка-200 г;
  • часник - 1 зуб;
  • помідори - 1 шт;
  • сир Гауда - 180 г;
  • кріп-6 гілочок;
  • салямі - 150 г;
  • червоний лук - 1 шт;
  • маслини-6 шт;
  • томатна паста-180 г;
  • борошно-400 г;
  • дріжджі-5 г;
  • молоко - 240 мл;
  • цукор - 15 г;
  • приправа для піци-10 щіпок;
  • приправа для м'яса-10 пучок;
  • чорний перець - 7 пучок.

Приготування піци

  1. Спочатку потрібно зробити тісто. Для цього молоко необхідно прогріти до кімнатної температури та влити в ємність. Додати дріжджі, цукор і пару щепоток солі. Влийте ложку олії та додайте половину борошна. Ретельно замішайте вміст і повільно засипте решту борошна, постійно помішуючи тісто. У ньому не повинно залишитися борошняних грудочок, тому замішати потрібно якомога ретельніше.
  2. Зробіть з тіста кульку, яка повинна вийти досить м'якою. Накрийте її рушником або помістіть разом з ємністю в пакет і залиште на 60 хвилин в досить теплому місці.
  3. Заздалегідь промийте всі овочі та приберіть шкірку.
  4. Яловичину з часником перейдіть через м'ясорубку, цибулю подрібніть до кубиків і викладіть на сковороду. Посипте приправою для м'яса і додайте кілька щіпок чорного перцю. Обсмажуйте близько 5 хвилин, а потім додайте томатний соус, готову приправу для піци та для м'яса. Перемішайте все разом і мніть близько 3-х хвилин. Ця суміш стане основою.
  5. Коли підійде час, тісто потрібно розкачати в круглу форму на робочій поверхні, попередньо присипавши її борошном.
  6. Деко змастіть маслом і злегка присипте борошном. Викладіть тісто і надайте йому вручну відповідну форму.
  7. Викладіть суміш з томатного соусу і м'яса і розподіліть по поверхні.
  8. Засипте перший шар половиною тертого сиру.
  9. Салямі з помідорами наріжте тонкими кружальцями та викладіть зверху.
  10. Додайте маслини, які потрібно розрізати навпіл. Верхівку засипте сиром, що залишився.
  11. Посипте піцу дрібно нарізаними гілочками кропу і додайте трохи чорного перцю.
  12. Залиште піцу на 15-20 хвилин. Температура приготування повинна становити 200-210°C.