Піца-рол з ковбасою та сиром - це чудова закуска для свят, пікніка, чаювання. До її складу входять готові продукти, тому спекти її можна лише за півгодини. Частування виглядає апетитно, виходить смачним та ситним.
Інгредієнти:
- дріжджове або бездрожжеве листкове тісто – 1 упаковка;
- копчена ковбаса – 180 г;
- цибуля червона салатна-2 шт.;
- сир голландський чи російський – 120 г;
- кетчуп - 90 р.;
- італійські трави, спеції для шашлику чи курки – до смаку.
За бажання ви можете змінювати та доповнювати склад начинки. Наприклад, використовувати варене куряче філе чи м'ясний фарш, мариновані огірки, оливки.
Як приготувати рол-піцу:
- Наріжте ковбасу соломкою, а цибулю кільцями. Натріть сир.
- Розкотіть лист листкового тіста за розміром обробної дошки. Змастіть його кетчупом, викладіть начинку та посипте спеціями.
- Поверніть заготовку рулетом, потім наріжте шматочками завтовшки 4-5 см.
- Викладіть скибочки на лист, застелений пергаментом. Відправте роли в піч і готуйте при температурі 190 °С чверть години.
- Подавайте частування гарячим. Випічка відмінно поєднується з сирними, сметанними та часниковими соусами.
Піца-рол з ковбасою та сиром Вам обов'язково сподобається, тому що вона дуже смачна та готується досить швидко.