Піца з сардельками - найшвидша в приготуваннї закуска до столу. Для її приготування нам знадобляться тісто та смачна начинка.
Як зробити тісто, запитаєте ви?
Дуже просто:
- Беремо посуд і просіюємо 200 г борошна, далі вливаємо 100 г теплого молочка і 2 ложки столової соняшникової олії, додаємо 15 г дріжджів та солі до смаку. Починаємо місити. Примішане тісто прибираємо в тепле місце і залишаємо на 1 годину, щоб воно підійшло.
- Після цього готове тісто викладаємо на деко або в спеціальну форму, не забуваючи її змастити маслом. В окремому посуді змішуємо майонез та кетчуп до однорідної консистенції. Далі змастити тісто густою масою.
- Беремо 200 г сиру та натираємо зверху на майбутню піцу.
- Попередньо очищаємо 500 г помідорів від шкірки і нарізаємо великими скибочками. Викладаємо їх поверх сиру.
- Далі розрізаємо 5 сардельок кружальцями і укладаємо зверху. Додаємо сіль, перчимо і збризкуємо 2 столовими ложками соняшникової олії.
Приготування піци з сардельками в духовці
- Попередньо розігріємо духовку до двохсот градусів.
- Хвилин через 5-10, зменшуємо до 180 і ставимо піцу в піч.
- Випікаємо піцу 20 – 30 хвилин.
- Після закінчення часу витягуємо піцу з духовки і не остуджуючи подаємо до столу.
Наша закуска готова!