Піца з лаваша - фото 1

Швидкі та смачні рецепти – завжди до речі, коли немає часу на кулінарні подвиги. Одним з таких є нестандартний рецепт піци, де як основа використовується звичайний тонкий лаваш. Такий варіант зовсім не поступається класичному. Для начинки ви можете використовувати будь-які продукти – м'ясо птиці, ковбасне асорті, оливки, солодкий перець, гриби та будь-яку зелень.

Основні інгредієнти:

  • тонкий лаваш;
  • тертий сир;
  • шинка;
  • помідор;
  • томатний соус;
  • цибуля;
  • сметана;
  • зелень.

Піца з лаваша - фото 2

Етапи приготування піци з лаваша:

  1. На лист з пергаментним папером викладіть один лист лаваша, змастіть сметаною, посипте натертим сиром (всього знадобиться 150-200 г). Накрийте наступним листом лаваша і повторіть те саме. Зверху покладіть третій лист, який змастіть томатним соусом (або кетчупом).
  2. Далі черга начинки. Першим шаром викладіть сир, потім слайси балика або шинки (100 г), потім цибулю, нарізану півкільцями та помідори – кружальцями. Останній шар - весь сир, що залишився.
  3. Випікайте піцу при 180 С хвилин 15. Притрусіть зеленню, наріжте на шматочки і скоріше подавайте, поки піца гаряча.