Швидкі та смачні рецепти – завжди до речі, коли немає часу на кулінарні подвиги. Одним з таких є нестандартний рецепт піци, де як основа використовується звичайний тонкий лаваш. Такий варіант зовсім не поступається класичному. Для начинки ви можете використовувати будь-які продукти – м'ясо птиці, ковбасне асорті, оливки, солодкий перець, гриби та будь-яку зелень.
Основні інгредієнти:
- тонкий лаваш;
- тертий сир;
- шинка;
- помідор;
- томатний соус;
- цибуля;
- сметана;
- зелень.
Етапи приготування піци з лаваша:
- На лист з пергаментним папером викладіть один лист лаваша, змастіть сметаною, посипте натертим сиром (всього знадобиться 150-200 г). Накрийте наступним листом лаваша і повторіть те саме. Зверху покладіть третій лист, який змастіть томатним соусом (або кетчупом).
- Далі черга начинки. Першим шаром викладіть сир, потім слайси балика або шинки (100 г), потім цибулю, нарізану півкільцями та помідори – кружальцями. Останній шар - весь сир, що залишився.
- Випікайте піцу при 180 С хвилин 15. Притрусіть зеленню, наріжте на шматочки і скоріше подавайте, поки піца гаряча.