Піца з батона - фото 1

Усім нам доводилося стикатися з ситуацією, коли раптово дзвонять друзі і кажуть: "Привіт, ми поруч, забіжимо до тебе в гості", а вдома з їжі тільки батон, сир та ковбаса і пара овочевих консервів…

Звичайно, можна піти в найближче кафе або просто пригостити друзів бутербродами, але є куди оригінальніший і цікавіший спосіб не вдарити в бруд обличчям.

Беремо звичайний батон і розділяємо його навпіл, кожну з половинок за місцем розрізу змащуємо томатним соусом або кетчупом, зійде і просто томатна паста, в крайньому випадку просто змастимо, злегка посоливши, олією.

Нарізаємо 2-3 помідори і розкладаємо їх рівномірно, так само зробимо і з ковбаскою або беконом, або сумішшю цих продуктів (потрібно грам двісті триста, ну або скільки є. Відмінним доповненням буде консервована солодка кукурудза - кілька ложок кукурудзи рівномірно розподілимо по нашій піці також відмінно підійдуть, як доповнення, оливки, нарізані п'ятачками, солоні огірочки і корейська морква, і консервовані грибочки і т. д. Загалом все, що якимось чином виявилося в холодильнику.

Ставимо основу нашої піци в духовку на двадцять хвилин на 200 градусів. Поки вона там готується, не втрачаємо час задарма, натираємо на тертку сир (грам сто чи скільки не шкода для дорогих гостей, також натрімо 2-3 зубчики часнику і, якщо вже зовсім пощастило з асортиментом домашніх інгредієнтів, дрібно нарізаємо пучок зеленої цибулі. Змішаємо нашу сирну суміш і, якщо 20 хв уже пройшло, акуратно висуваємо лист з піцою з духовки і посипаємо нашою сумішшю - А ля сир.

Відправляємо блюдо в духовку ще хвилин на 5-7 і, вуаля, готова піца! Наш шедевр нарізаємо на шматочки та роздаємо ураженим вашим талантом кулінара гостям! Якщо хлопці прийшли раніше урочистого моменту вилучення нашої насолоди гурмана з духовки, аромати як слід їх підготують до їди, будьте певні!

Приємного вам апетиту! Їжте на здоровя!