Хто не любить піцу? Таких людей мало. Проте багато тих, хто не може собі дозволити піцу через її калорійність. Але сьогоднішній рецепт розповість, як приготувати правильну піцу, яку можна включити до раціону навіть на правильному харчуванні. Ця піца буде без тіста. Ще цю страву можна назвати пп-піца. Вже стало цікаво? Тоді настав час швидше приступати до справи.

Для приготування знадобиться:

  • 700 г курячої грудки;
  • 1 яйце;
  • 2 середні кабачки (можна без них, але так буде соковитіше);
  • 1 болгарський перець;
  • помідори (2-3 штуки);
  • сир 200-300 г;
  • 5 зубчика часнику;
  • зелень будь-яка;
  • соєвий соус та грецький йогурт натуральний.

Список інгредієнтів, а також їх кількість можна змінювати, підлаштовуючи під свої переваги.

Насамперед необхідно зайнятися кабачками.

Їх треба натерти на великій тертці. Злегка посолити, щоб дали сік. І залишити на кілька хвилин постояти.

У цей час через м'ясорубку потрібно пропустити курячу грудку, зелень та часник.

У ємність до фаршу додати яйце і кабачки, віджавши попередньо зайву рідину.

Все перемішати.

Потім лист застелити папером для випічки (його можна купити скрізь, інакше він ще називається пекарський папір), змастити злегка рослинним маслом, а потім викласти на лист підготовлений фарш. Все рівномірно розподілити по пекарському папері.

Таке м'ясне тісто для піци відправляється в духовку на 5-7 хвилин при 180 градусах, щоб основа для піци більш міцної консистенції.

У цей час можна зайнятися рештою інгредієнтів.

Сир натерти на великій тертці. Якщо вам важлива калорійність страви, краще використовувати сири 25% жирності і менше.

Помідори та болгарський перець нарізати кільцями чи півкільцями, кому як більше подобається.
Коли всі три інгредієнти готові, то й основу для піци вже можна діставати із духовки.

Тепер залишилося змастити м'ясне тісто спеціальним соусом. Для його приготування необхідно змішати банку грецького йогурту та 2 столові ложки соєвого соусу.
Готовою сумішшю рясно промазати основу для піци. Небагато соусу краще залишити, щоб змастити їм ще один шар пізніше.

Поверх соусу можна викласти тонкий шар сиру.

Потім помідорний шар.

Після цього болгарський перець.

Усі інгредієнти змастити залишками соусу.

А потім посипати усі інгредієнти фінальним шаром сиру.

Піца відправляється в духовку на 15 хвилин за тих же 180 градусів.

А через вказаний час можна насолоджуватися ароматною, а головне корисною та правильною піцею.
Смачного!

Піца без тіста - фото 1

Піца без тіста - фото 2

Піца без тіста - фото 3

Піца без тіста - фото 4

Піца без тіста - фото 5

Піца без тіста - фото 6

Піца без тіста - фото 7

Піца без тіста - фото 8

Піца без тіста - фото 9

Піца без тіста - фото 10

Піца без тіста - фото 11

Піца без тіста - фото 12

Піца без тіста - фото 13

Піца без тіста - фото 14

Піца без тіста - фото 15

Піца без тіста - фото 16

Піца без тіста - фото 17

Піца без тіста - фото 18

Піца без тіста - фото 20

Піца без тіста - фото 21

Піца без тіста - фото 22

Піца без тіста - фото 23

Піца без тіста - фото 24

Піца без тіста - фото 25