Лісова піца з лисичками: осінній рецепт - фото 1

Складові

Ось інгредієнти, необхідні для приготування лісової піци з лисичками на 6 осіб:

  • прямокутне тісто для піци;
  • 2 невеликі банки томатної м'якоті;
  • 125 г лисичок;
  • 3 скибочки вареної шинки;
  • кулька моцарели;
  • 2 жмені тертого сиру Грана Падано;
  • зубчик часнику;
  • петрушка;
  • оливкова олія;
  • сіль і перець.

Підготовка

Щоб приготувати лісову піцу з лисичками, почніть з приготування томатного соусу:

  1. Нагрійте трохи оливкової олії у сковороді.
  2. Додайте томатну м'якоть, потім приправте часником, петрушкою, сіллю та перцем.
  3. Дайте соусу охолонути без кришки 20 хвилин.

Приготування

  • Розкачайте тісто для піци на деку, застеляному пергаментним папером.
  • Покладіть смужки вареної шинки на тісто, потім залийте домашнім соусом томатним.
  • Посипте піцу Грана Падано, потім розподіліть зверху лисички.
  • Наріжте моцарелу тонкими скибочками і покладіть через рівні проміжки в лісову піцу з лисичками. Все посипати сушеною петрушкою.

Випічка

  1. Розігрійте духовку до 180 °C.
  2. Випікайте лісову піцу з лисичками 25 хвилин, поки моцарелла не підсмажиться, а краї тіста не стануть золотаво-коричневими.

Подавайте цю піцу, розрізану на квадрати, із зеленим салатом.