Складові
Ось інгредієнти, необхідні для приготування лісової піци з лисичками на 6 осіб:
- прямокутне тісто для піци;
- 2 невеликі банки томатної м'якоті;
- 125 г лисичок;
- 3 скибочки вареної шинки;
- кулька моцарели;
- 2 жмені тертого сиру Грана Падано;
- зубчик часнику;
- петрушка;
- оливкова олія;
- сіль і перець.
Підготовка
Щоб приготувати лісову піцу з лисичками, почніть з приготування томатного соусу:
- Нагрійте трохи оливкової олії у сковороді.
- Додайте томатну м'якоть, потім приправте часником, петрушкою, сіллю та перцем.
- Дайте соусу охолонути без кришки 20 хвилин.
Приготування
- Розкачайте тісто для піци на деку, застеляному пергаментним папером.
- Покладіть смужки вареної шинки на тісто, потім залийте домашнім соусом томатним.
- Посипте піцу Грана Падано, потім розподіліть зверху лисички.
- Наріжте моцарелу тонкими скибочками і покладіть через рівні проміжки в лісову піцу з лисичками. Все посипати сушеною петрушкою.
Випічка
- Розігрійте духовку до 180 °C.
- Випікайте лісову піцу з лисичками 25 хвилин, поки моцарелла не підсмажиться, а краї тіста не стануть золотаво-коричневими.
Подавайте цю піцу, розрізану на квадрати, із зеленим салатом.