Їсти чи не їсти піцу - фото 1

Що у Києві, Донецьку, Харкові, Львові — піца скрізь однаково смачна. Кожна людина, хоч раз у своєму житті пробувала кілька варіантів і розуміла, що скрізь вона однакова.

А що ми, власне, знаємо про піцу?

Що це італійська кухня?

Але чому ми її так любимо?

Давайте постараємося розглянути основні переваги цього продукту:

  1. Її зовсім не потрібно готувати. Існують заморожені піци на будь-який смак і з різними добавками та інгредієнтами. Все, що вам знадобиться, це витягнути її з упаковки і розігріти в мікрохвильовій печі. Вже маємо один плюс – перекусити можна швидко.
  2. Якщо ви самі вирішили приготувати собі піцу, особливого рецепту вам знати і не потрібно. Бажано, щоб у вашому холодильнику завжди про запас, коли вам буде ліньки готувати щось особливе, був тонкий корж-основа. Подивіться уважно, які продукти у вас є у холодильнику. Ви повинні знати, що для піци може пригодитися абсолютно все, докторська ковбаса, салямі або звичайні молочні сосиски. Ось вам і другий характерний плюс - її можна приготувати швидко та якісно з будь-яких продуктів. Тільки важливо, щоб продукти були свіжими, а не запліснілими.
  3. Якщо у вас немає ні сил, ні бажання готувати, абсолютно в будь-якому місті існує служба доставки піци. Тільки будьте готові до того, що порція, яку ви замовите, опинитеся набагато більше, ніж на картинці. Дуже часто, офісні співробітники, замовляючи собі в офіс піцу, розраховують на дві чи три персони, але доїдають уже вчотирьох, а то й уп'ятеро. У цьому випадку плюсом є те, що вам необов'язково взагалі перебувати на кухні, щоб приготувати поїсти. Вам потрібна лише телефонна трубка, щоб зателефонувати і зробити замовлення. Ще одним плюсом – можна наїстися до відвалу.
  4. Ідеально підходить практично під будь-який гарнір, салат та інші страви, які можуть перебувати на вашому столі. Підходить під будь-який алкогольний напій.
  5. Ну і, по-п'яте, піца досить смачна їжа.

Їжте піцу і будьте здорові. Приємного апетиту всім!