Смачна піца давно вже є найулюбленішим частуванням для багатьох людей. Зробіть творожне тісто для піци. Воно добре підходить для випічки та вдало поєднується з будь-якою начинкою.
Інгредієнти:
- 120 мл молока;
- сіль за смаком;
- 200 г творога;
- розпушувач для тіста;
- 1 яйце;
- 450 г борошна;
- 1 ст.л. масла рослинного.
Приготування:
Спочатку розтираєте з яйцем творог. Звичайно, краще його крізь сито перетерти або ж пропустити через м'ясорубку. Тоді тісто буде більш ніжним і пластичним, і в ньому відсутні грудочки сиру.
У творог кладете, крім яйця, молоко, рослинне масло, соліть і перемішуєте.
Змішуєте з розпушувачем разом борошно і починайте порціями додавати в масу з творогу. Старанно перемішуєте. Кількість борошна, зазначене в нашому рецепті, може бути іншим. Тому простежте, щоб жорстким не вийшло тісто. Якщо треба, то борошно додаєте.
Готове тісто з творогу розгойдати та укладаєте його на политий маслом деко. На нього укладаєте обрану начинку. Така піца готується приблизно близько двадцяти п'яти хвилин з температурою 200 градусів.
Творожне тісто для піци виходить трошки м'якше, та й соковитіше, ніж тісто звичайне. За іншим рецептом в таке тісто додають погашену кислотою лимонною содою. Ви повинні зробити пружне гладке тісто.