До вашої уваги спрощений рецепт приготування італійських ласощів для дітей і дорослих.
Список інгредієнтів
Для приготування страви будуть потрібні наступні продукти:
- 3 ст. л. борошна;
- 150 гр. ковбаси;
- 1 помідор;
- 2 яйця;
- зелень;
- 200 гр. сиру;
- 3 ст. л. майонезу;
- 0,5 шт. цибулі.
Калорійність страви в середньому-266 Ккал на 100 г готового виробу.
Технологія приготування
Рецепт тіста для піци простий. Борошно, яйця і майонез з'єднати шляхом перемішування в чаші. Компоненти ретельно перемішати виделкою або міксером. Далі тісто помістити (залити) на деко або у форму для запікання.
Після викласти на заготовку продукти, чергуючи шарами:
- ковбаса;
- цибуля;
- помідори, нарізані кільцями мал. скибочками;
- сир, пропущений через тертку (посипати блюдо в достатній мірі).
При бажанні верхній шар можна рясно посипати зеленню. Краї готового виробу рекомендується злегка посипати манною крупою, що дозволить максимально увібрати зайву вологу і додати страві оригінальний вигляд.
У процесі приготування тіста духовку необхідно нагріти до 200 градусів. Після піцу помістити в гарячу духовку на 10-15 хвилин.
Блюдо вважається готовим, коли тісто по краях затвердіє, а верхній шар з сиру розплавиться - значить, піцу можна прибрати з духовки.
Домашня піца по швидкому, ледачому рецепту - це гарне і ситне блюдо для всієї родини!