До вашої уваги спрощений рецепт приготування італійських ласощів для дітей і дорослих.

Список інгредієнтів

Для приготування страви будуть потрібні наступні продукти:

  • 3 ст. л. борошна;
  • 150 гр. ковбаси;
  • 1 помідор;
  • 2 яйця;
  • зелень;
  • 200 гр. сиру;
  • 3 ст. л. майонезу;
  • 0,5 шт. цибулі.

Калорійність страви в середньому-266 Ккал на 100 г готового виробу.

Технологія приготування

Рецепт тіста для піци простий. Борошно, яйця і майонез з'єднати шляхом перемішування в чаші. Компоненти ретельно перемішати виделкою або міксером. Далі тісто помістити (залити) на деко або у форму для запікання.
Після викласти на заготовку продукти, чергуючи шарами:

  1. ковбаса;
  2. цибуля;
  3. помідори, нарізані кільцями мал. скибочками;
  4. сир, пропущений через тертку (посипати блюдо в достатній мірі).

При бажанні верхній шар можна рясно посипати зеленню. Краї готового виробу рекомендується злегка посипати манною крупою, що дозволить максимально увібрати зайву вологу і додати страві оригінальний вигляд.

У процесі приготування тіста духовку необхідно нагріти до 200 градусів. Після піцу помістити в гарячу духовку на 10-15 хвилин.

Блюдо вважається готовим, коли тісто по краях затвердіє, а верхній шар з сиру розплавиться - значить, піцу можна прибрати з духовки.

Домашня піца по швидкому, ледачому рецепту - це гарне і ситне блюдо для всієї родини!

Швидка піца без дріжджів - фото 1

Швидка піца без дріжджів - фото 2