У наш сучасний час, напевно, не знайдеться людини, яка хоча б один раз не куштувала піцу. Улюблена страва хлопчаків та дівчаток! Піца, приготовлена в домашніх умовах, це справжні ласощі. Смачна, ароматна вона стане не лише ситним перекушуванням, а й підійде як основна страва. Існує багато способів її приготування. Найпростіший і найшвидший, це піца на сковороді. Багато часу на її приготування не буде потрібно. Смак і якість піци не поступається спеченою в духовці. Інгредієнти можна використовувати будь-які, які знайдуться в холодильнику. Головне правильно приготувати тісто.
Потрібно:
- Борошно – одна склянка;
- Яйця – дві штуки;
- Майонез – одна пачка (200 г);
- Кетчуп – одна пачка (200 г);
- Ковбаса – 200 г;
- Сир – 100 г.
Як готувати:
- Ковбасу можна взяти будь-яку, нарізати на невеликі брусочки.
- Сир натерти на великій тертці.
- Яйця трохи збити виделкою до утворення бульбашок, трохи присолити. Додати одну столову ложку майонезу, змішати з борошном.
- Розмішати до однорідної маси.
- Сковороду змастити олією, нагріти. Викласти тісто, розподілити по всій ємності, посипати трохи перцем та спеціями. Накрити кришкою, витримати п'ять хвилин.
- На поверхню тіста нанести рівним шаром трохи кетчупу, розрівняти ложкою.
- Викласти нарізану ковбасу.
- Зверху викласти натертий сир.
- Залишки майонезу та кетчупу нанести на верхній шар.
- Накрити кришкою та смажити на повільному вогні двадцять хвилин. Приготовлену піцу викласти на тарілку і можна подавати до столу.
Дуже смачна та ароматна піца готова. Смачного!