Монопродуктові ресторани Києва: від какао до котлет - фото 1

Cipollino Pizza знайомить киян з традиційною італійською піцою, приготованою з душею. Тут випікають виключно піцу, їсти яку потрібно тільки руками. Формат закладу передбачає доставку, яка з початку липня 2017 року стане цілодобовою по п'ятницях і суботах.

Лаконічний інтер'єр компенсують видовищними шоу моторного піцайоло. Зосередиться тут потрібно на найголовнішому - на піці.

Високоякісні інгредієнти, чиста вода і трохи магії від шефа Олега Возного - ось запорука смаку й успіху Чиполліно.

Видів піци більш ніж достатньо, тут вам допоможуть підібрати ідеальне поєднання інгредієнтів. Всі позиції готують у двох розмірах.

Рекомендуємо скуштувати класичну Маргариту (480 г / 90 грн.), піцу Чотири сири (514 г / 150 грн.), піцу з трьома видами м'яса (куркою, телятиною та ковбасою з конини на томатному соусі, 520 г / 150 грн.), закриту піцу Кальцоне (460 г / 95 грн.) та піцу Гурман (із сирами дорблю, гауда, пармезан, моцарела та куркою на білому соусі, 500 г / 155 грн.).

Джерело: https://posteat.ua/obzory/monoproduktovye-restorany-kieva-ot-kakao-do-kotlet/

21.03.2018