Кількість
|
Вартість
|
||
|
Піца Кальцоне (закрита піца) - соковита смачна італійська страва, яку не тільки приємно, а й ще й зручно їсти! Велика кількість начинки, м'яке хрустке тісто, апетитний рум'янець роблять таку закриту піцу чудовим варіантом для обіду вдома, в офісі, для пікніка і перекусу буквально на ходу.
Завдяки тому, що начинка надійно захована в "конверт" із тіста, піцу зручно тримати в руці, дорогою на навчання або роботу, під час прогулянки.
Кальцоне довше зберігає тепло завдяки своїй закритій формі.
Начинка виходить більш соковитою і ароматною, ніж у традиційній відкритій піці.
Страва поживна, адже для тіста вибирають борошно з твердих сортів пшениці, багате на рослинний білок і клітковину.
Як в Італії
У сімейній піцерії Cipollino Кальцоне готують за тими ж рецептами, що й італійські піцаойло. Технологію придумали кілька століть тому, коли господині в бідних селянських домівках південних регіонів країни вирішили використати рештки тіста для приготування трикутних "пиріжків" із начинкою з помідорів і сиру.
Дуже схожі на тогочасні чоловічі кальсони "конверти" з властивим біднякам Італії гумором отримали аналогічну назву.
У Чіполіно Піца в Києві ми додаємо в них сир моцарелла, соковиту свіжу шинку, ароматну салямі та поживні печериці. Смак посилюється червоним соусом, зробленим зі стиглих томатів, які мають бути в складі начинки обов'язково.
Їдять Кальцоне за традицією руками. Однак за бажання можна скористатися ножем і виделкою: нарізати страву на шматочки.
Зробити замовлення
Піца Кальцоне буде на вашому столі через 30 хвилин-півтори години після того, як ви оформите заявку на сайті Cipollino Pizza.
Вибирайте відповідний розмір і вагу страви, вносьте свої дані у форму замовлення - і наші кур'єри доставлять гарячу закриту піцу в будь-який район Києва.